• bestuur@draagdoekconsulenten.nl

Partner worden?

De Vereniging van Draagdoekconsulenten vindt het belangrijk om in 2019, maar ook in de komende jaren, aanwezig te zijn op de 9Maandenbeurs. Met jaarlijks 50.000+ bezoekers, voornamelijk aanstaande of kersverse ouders is het de ideale plek om het dragen van je kindje en het gebruik van ergonomisch verantwoorde babydragers bekend te maken.

Wij hebben daarbij de hulp van onze partners hard nodig. Voor een vereniging als de onze zijn de kosten van de stand niet zelf te financieren. Heb je een bedrijf en wil je het mede mogelijk maken dat de Vereniging van Draagdoekconsulenten aanwezig is op de 9Maandenbeurs? Vraag ons dan naar onze Partnership proposal en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Dit is wat Hoppediz te zeggen heeft over onze aanwezigheid op de 9Maandenbeurs 2018:

I feel that they are so enthusiastic about carrying babys and try to find matching carriers/slings for all type/size of parents and kids. (Luckily often Hoppediz products do match 🙂 )

…Kay Poelen van ByKay schrijft:

We willen zoveel mogelijk gedragen baby’s in het straatbeeld zijn, de meest natuurlijke manier van je kind bij je hebben. Consumenten zien door de bomen het bos bijna niet meer en het VDC is een onafhankelijke en betrouwbare, professionele partij, waar veel waarde aan gehecht wordt. Ik ben van mening dat de VDC daarnaast een hele goede en ook belangrijke overkoepelende rol heeft. Op de beurs is het belangrijk dat jullie daarom goed zichtbaar zijn en dat jullie steeds meer naamsbekendheid zullen krijgen. Ik heb me hard gemaakt om een soort van draagplein te ontwikkelen op de beurs. Dit jaar lukt dat nog niet, het was een beetje kort dag, maar het zou mooi zijn dat we in de toekomst het VDC centraal op het plein hebben staan, de stand betaald door de omringende sponsoren/draagmerken. Dan komt het VDC helemaal mooi tot zijn recht!.

Geen bedrijf maar draag je onze aanwezigheid op de 9Maandenbeurs wel een warm hart toe? Overweeg dan om 10 euro of meer te doneren en wordt ‘vriend van de VDC’. Je hebt dan misschien niet de voordelen van een partnership maar wel onze dank en waardering.