• bestuur@draagdoekconsulenten.nl

Over onze partners

Over onze partners

Het is jullie misschien al opgevallen: dit jaar hebben wij een aantal partners die onze aanwezigheid op de 9Maandenbeurs mogelijk maken.

De Vereniging van Draagdoekconsulenten vindt het belangrijk om in 2019, maar ook in de komende jaren, aanwezig te zijn op de 9Maandenbeurs. Met jaarlijks 50.000+ bezoekers, voornamelijk aanstaande of kersverse ouders is het de ideale plek om het dragen van je kindje en het gebruik van ergonomisch verantwoorde babydragers bekend te maken. Dat is de doelstelling van onze vereniging en iets waar we ons allemaal voor inzetten.

Wij hebben daarbij de hulp van onze partners hard nodig. Natuurlijk is de financiële steun belangrijk en voor de hand liggend omdat wij onze standhuur ook moeten betalen. Onze partners hebben ook geholpen met het leveren van dragers voor de VDC bieb, zodat we ook de nieuwste dragers meenemen naar de beurs. En sommige partners waren klankbord, dachten mee over onze aanwezigheid op de beurs en hoe we alles rond kunnen krijgen.

Vandaar dat we onze partners ook hier willen bedanken.

Onze Platinum partners:

Hoppediz
ByKay
BabyMATTERS

Onze Gold partners:

LIMAS

Onze Silver partners:

BabyBjörn
DIDYMOS
bam+boe
Storchenwiege

Onze Bronze partners:

Minimonkey
Neko
Babylonia
Snoozebaby
Manduca

Verder maakt LIMAS het ook mogelijk om vanaf de beurs een podcast te maken, en stelde Diva Milano een drager ter beschikking voor onze VDC bieb.Marjolein van Elteren